Üdvözlünk a Bakonyi Kalandtábor szervezői nevében!

2007 óta szervezünk nyári táborokat. Először csak napközis táborokkal kezdtük, de a szülők kérésére 2012 óta ottalvásos táborokat is szervezünk.

Ez idő alatt nagyon jó kapcsolatot építettünk ki a kislődi Sobri Jóska Kalandpark vezetőségével, így Sátor Táborunk egész nyáron várja a kalandozni vágyó gyerekeket egy gyönyörű helyszínen. Az étkezést egy közétkeztetéssel foglalkozó, nagyon barátságos, családias étterem biztosítja számunkra (kislődi Takaros Vendéglő).

A táborok lebonyolításában partnerünk a Pápai SWAT Paintball Egyesület.

Felkészült, jól összeszokott csapattal dolgozunk, amely biztosítja, hogy zökkenőmentesen teljenek el a táborok.

Célunk olyan profi, igényes élmény nyújtása a gyerekeknek, amely biztonságos környezetben, megfelelő felügyelet mellett, felszabadult szórakozást és maradandó élményt nyújt számukra.

A Bakonyi Kalandtáborok 4 alappillére:
1. Tervezés: Semmit nem bízunk a véletlenre és minden programunkat a lehető legalaposabban tervezzük, szervezzük meg. Táboraink előkészülete már előző év szeptemberében megkezdődik és a tábor kezdetéig tart. A turnusokba tervezett programmenetet nagy mértékben befolyásolhatja az időjárás, illetve az előre nem látható körülmények. De természetesen a hét folyamán minden elmaradt programot bepótolunk a fentiekben említett tényezőkhöz mérten.

2. Tájékoztatás: Telefonos jelentkezés után teljes körű tájékoztató füzetet és jelentkezési lapot küldünk Önöknek, és folyamatosan állunk rendelkezésükre telefonon a tábor előtt és alatt egyaránt. A táborba érkezéskor a fontos információkat újra elmondjuk Önöknek és a gyerekeknek.

3. Figyelem: Alacsony csoportlétszámokkal minden táborunkban lehetővé tesszük, hogy az összes táborozónk megfelelő figyelmet kapjon. (6-9 főre jut egy felügyelő).

4. Élmények: Sátor Táborainkban több, mint 60 féle programon vehetnek részt a gyerekek; További táborainkról is talál pontos leírást honlapunkon, Nyári Táboraink címszó alatt.

 

Amennyiben további kérdése merült fel, kérjük hívja bizalommal a honlapon található telefonszámok egyikét.

icon-1.png

Rólunk

Profi, igényes élmény nyújtása biztonságos környezetben és felügyelet mellett a gyermekeknek. Részletek
icon-2.png

Cím

8500 Pápa,Erkel Ferenc utca 15/a(Horváth László)
icon-3.png

Kapcsolat

Elérhetőség: Hét-Pén, 08:00 – 18:00Telefon: +36-70/414-5055