Gyakori kérdések

1. Hogy történik a jelentkezés?

Telefonos jelentkezés után a megadott postacímre küldjük a jelentkezési lapot és a tájékoztató füzetet. A jelentkezési lapot kitöltve, aláírva az előleg (15 000 Ft) átutalásáról szóló bizonylat fénymásolatával kell visszaküldeni az azon megadott postacímre. A fennmaradó összeget a táborba érkezéskor kell fizetni.

2. Hová kell utalni az előleget?

Az emailben küldött számlán szereplő bankszámlaszámra kérjük a 20 000 Ft előleg átutalását a számlán szereplő határidőig. Az átutalásnál közlemény rovatba tüntesse fel a gyermek nevét + a kapott számla sorszámát.

3. Mikor érdemes érkezni?

A táborbaérkezés 17:00-tól 18:00-ig lehetséges. A táborozás kezdete 18:00. Kérjük a szülőket, hogy a megadott időben érkezzenek! A sátrak elfoglalása csak a tábornyitó után (18:00) lehetséges, miután minden gyermek megérkezett, melyen a szülők már nem vesznek részt. A gyerekeket a tábornyitó után elhelyezzük a sátraikban, az általuk választott társ mellé.

4. Milyen teendőim vannak a táborbaérkezéskor?

A táborbaérkezéskor kell fizetni a táborozás fennmaradó költségét. Az esetleges kedvezmények ebből kerülnek levonásra.

Az elmúlt években módosult rendelet szerint már nem a háziorvosnak, hanem a szülőknek kell nyilatkozni gyermekük egészségi állapotáról, hogy a gyermek egészsége alkalmas-e a táborozásra. A szülők ezt az egészségügyi alkalmasságról szóló nyilatkozatot tőlünk kapják, melyet alá kell írniuk a táborozás megkezdéséhez. Az alkalmassági nyilatkozatban a szülő kijelenti, hogy a gyermek nem szenved fertőző betegségben, nem érintkezett a tábor kezdete előtt fertőző beteggel, nem lázas, nincs kiütése/ torokfájása/ hasmenése, nem hányt, nem szenved sárgaságban, továbbá a gyermek minden élősködőtől mentes (tetű/rüh). Ezen nyilatkozat aláírása nélkül / vagy bármely tünet észlelése esetén a gyermek nem vehet részt a táborozásban.

5. Gyermekem barátjával/ testvérével érkezik. Elhelyezhetők-e egy sátorban?

A gyerekek 2  személyes sátrakba kerülnek elhelyezésre, így természetesen elhelyezésük kérhető így. Azonban a fiúk és a lányok elhelyezése külön sátrakban történik.

6. Mi lesz, ha esik?

A gyerekek 2 személyes sátrai 40 nm-es rendezvénysátrak alatt vannak, így nem éri őket közvetlenül eső. A mennyiben a szükséges felszereléseket elhozzák a gyerekek ( pl.: esőkabát, megfelelő mennyiségű meleg váltóruha, cipő, stb), nem okozhat problémát a csapadék. A programokat igyekszünk az időjárás szerint módosítani, felcserélni egymással, így minden programot a lehetőségek szerint próbálunk megvalósítani.

7. Gyermekemnek ételallergiája van. Megoldható-e a speciális étkezés?

Sajnos a tábor jellege (sátortábor) nem teszi lehetővé a ételek megfelelő tárolását, hűtését, így nem tudunk speciális étrendet biztosítani.

A  gyerekek reggelire friss pékárut (pl.: csokis csiga, pizzás kifli, stb.) kapnak, ebédre éttermi menüt (leves +főétel), a vacsora hideg étel (pl.: szalámi/ lekvár/ májkrém/ sajt, stb.)

8. Mit kell hozni a táborba?

Az ár tartalmazza a sátorozást teljes felszereléssel (felfújható ágy+sátor), így csak a postán küldött tájékoztatófüzetben leírtakat (mely a honlapunkon is megtalálható Tájékoztató fül alatt) kell magukkal hozni. Javasolni szoktuk a hűvös éjszakák miatt hálózsákot/ plédet is, lehetőség szerint mindkettőt.. Kérjük a szülőket, hogy úgy pakolják be a gyerekek felszerelését a táborra, hogy a gyerekek könnyen megtalálják azokat, illetve a táskák elhelyezése  is könnyen megoldható legyen a sátrakban.

A gyerekek TAJ kártyáját kérjük hozzák magukkal a táborbaérkezéskor abban az esetben, ha nem biztosak abban, hogy ezt a jelentkezési lapon pontosan feltüntették.

9. Mit ne hozzak a táborba?

A táborba szúró /vágó/ tűzgyújtó eszközöket behozni tilos.

10. Van-e plusz költsége a tábornak?

A tábor díja minden költséget fedez, kivéve a költőpénzt, melyet a szülő határoz meg. Költőpénznek, amennyiben a szülő szeretne adni gyermekének, 3000-5000 Ft-ot szoktunk javasolni maximum.

11. Használhatja-e a gyermekem a mobiltelefonját?

Telefonálásra esténként vacsora után, zuhanyozás előtt van lehetőség. Napközben a telefonokat kikapcsolt állapotban kell tárolni a programok zavartalan lebonyolítása, és a táborozók nyugodt pihenése érdekében!
Megkérjük a szülőket, hogy ők is tartsák be a telefonálás szabályait, a megadott időben ( kb.: 18:30-19:30) keressék gyermeküket!

icon-1.png

Rólunk

Profi, igényes élmény nyújtása biztonságos környezetben és felügyelet mellett a gyermekeknek. Részletek
icon-2.png

Cím

8500 Pápa,Erkel Ferenc utca 15/a(Horváth László)
icon-3.png

Kapcsolat

Elérhetőség: Hét-Pén, 08:00 – 18:00Telefon: +36-70/414-5055